فروشگاه ساز رایگان فایل ، همکاری در فروش فایل | سل یو

بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا

بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا محدودیت هایی در استفاده از پروتئین سویا مانند حلالیت کم و طعم نامطلوب آن وجود دارد در این پژوهش سعی گردید كه خواص عملکردی پروتئین سویا توسط دو صمغ زانتان و کاراگینان بهبود یابد زانتان در چهار سطح 0، 040، 090 و 130 درصد و کاراجینان در سطوح 0، 030، 070 و 090 درصد (در محلول) استفاده شد و صفت‌های حجم سرم، حجم رسوب و ضریب حلالیت نیتروژن مورد ارزیابی

توضیحات بیشتر دانلود 7,500 تومان